Singapore - Rooftop bars, dim sum og en lille getaway!

Eldorado – Bornholmer legenden Kadeaus nye lillebror

Igår aftes var vi ude med et vennepar for at prøve et af Københavns nyeste spisesteder – Eldorado! Det er de dygtige Kadeau drenge, der har åbnet dette sted endda i Kadeaus gamle lokaler på Wildersgade på Christianshavn.

1

Indretningen er super fed og virkeligt gennemført. Alt er holdt i grønne, blå og mørke nuancer – masser af guld og kaktusser og en virkelig hyggelig belysning. Her er super uformelt, søde tjenere og et lækkert menukort – what’s not to like?

3 10 7

De har en menu til 450kr. som skiftes ud jævnligt – hvis du hellere vil gå a la carte vejen er her masser at vælge imellem og priserne varierer fra 40-150kr per ret alt efter størrelse.

De kører 2 seatings per aften og vi havde den tidlige – til vores held var der ikke booket op efter os så vi havde masser af tid til at nyde de gode Eldorado pilsnere fra Bornholm, være god tid om at vælge retterne og hyggesnakke efter maden.

Jeg elsker delemad!! Det er klart det hyggeligste for mig at alle smager på det samme og vi kan diskutere maden derefter. Vi startede ud med 4 forskellige snacks som vi alle delte ved bordet. Alle snacksene var meget delevenlige og det passede perfekt med 4 mand om hver tallerken.

De har et godt vinkort med alle prisklasser, de har en del flaskeøl og ikke mindst deres egen økologiske pilsner fra Bornholm.

Vi startede ud med lækre sprøde Papadums med en chili/pickles dip til – virkeligt lækkert!

eld

Herefter fik vi friterede kalvehaler med den lækreste ramsløgsmayo og chorizopølser med æblemost og rosmarin. De pølsr var seriøst gode og de var velkomne på mit brunch bord hver weekend fremover:)!!

5

Sidste snack var karameliserede løg med andemousse, karse og mayo – super flot anrettet på små sten fra stranden.

11

Retterne varierer meget og der er ikke som sådan nogen rød tråd køkkenmæssigt omkring retterne. Det er mega fedt at de laver, hvad der er lækkert og i sæson og tænker ikke så meget over om det er Thai inspireret eller tapas agtigt!

Vi elsker alle tartar og den skulle selvfølgelig prøves. Det var klart aftenens vinder her serveret med små stykker lækkert bagt rødbede, peber mayo i bunden og citronmelisse på toppen.

13 12

Aftenens næste ret var fra det asiatiske hjørne – Sweet pork med spæde kål. Igen anrettet her så vi fik en tallerken per par og kunne dele ud fra den. Meningen var at man skulle lave sine egne wraps med det lækre sweet pork i et kålblad og med lidt grillet lime presset udover.

15 14

Det smagte super lækkert og havde frisk chili og koriander på toppen til at spice det op. Det skal jeg klart prøve at lave en dag derhjemme og den ret ville egne sig godt til en dag med gæster og god tid om bordet:)

Dessert kortet var virkeligt svært at vælge imellem, alt lød virkeligt lækkert og meget eksperimenterende.

Vi gik efter 2 forskellige – Sorbet på asiekerner, skyr, marengs og frossen mælk til drengene og pigerne gik efter saltet karamel, panna cotta, æblesorbet, hvid bagt chokolade og æblestykker marineret i citronverbena. Den sidste dessert var klart vores favorit og det er virkeligt lang tid siden jeg har fået en dessert på en restaurant der var så god!!

Sorbet på asiekerne:

6

Saltet karamel:

16

Alt i alt en super lækker restaurant som bestemt skal besøges igen – vi havde en fantastisk aften og jeg kan virkeligt anbefale stedet når I skal ud på en hyggelig date, kæresteaften eller med gode venner:)

9

Kh Maj

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Singapore - Rooftop bars, dim sum og en lille getaway!