Madagascar, lemurer overalt! Part III

MASH Penthouse på toppen af Tivoli hotellet

MASH er endnu engang ude med riven og slår fast at de har byens bedste bøffer og en seriøst fed og meget stilet indretning. Her er der kælet for detaljerne lige fra indgangen til Tivoli hotellet, hvor der står en fin rød ko og byder dig velkommen til når du træder ud af elevetoren og MASH’s søde personale tager din jakke og viser dig i baren eller til dit bord. Hvis du ikke har helt styr på, hvilket stykke på koen din bøf kommer fra kan du lige øve dig inden du tager elevatoren til øverste etage;)

6

1

Vi var i god tid inden vores bordbestilling – vi ville gerne prøve at sidde i deres bar først. Det hele er meget mørkt og dunkelt, men på den fede speak-easy-New-Yorker agtige måde. Her er der lækre krystalglas, masser af kvalitets flasker bag baren, søde og meget kompetente tjenere og kælet for indretningen. Vi bestilte alle øl og fik bl.a. en lækker Hop Ottin’ IPA og deres Anchor Steam Beer. Hvis de skulle gøre mig endnu gladere for stedet kunne de godt have et lidt større øl udvalg. Er du til cocktails er her også rigtigt meget at vælge imellem og de skifter løbende menukortet ud.

3 4 5Jeg synes at servicen her var langt bedre end den f.eks. er på Bredgade, her var alle søde og smilende og de havde virkeligt styr på det! Vi blev vist hen til vores bord og indretningen her er også meget bedre end i Bredgade. Her er vældigt højt til loftet, store glas panorama vinduer, et 2 etagers vin rum som lyser lokalet op og rigtigt mange runde borde samt deres oprindelige American Diner båse.

10

7 9

Der er ikke noget nyt og fancyt over menuen, det er præcist som det plejer = lækkert kød, en super bearnaise og sprøde Pommes.

2 af os var på MASH burgeren med chili fries og de andre 2 bestilte en 300gr mørbrad plus kartoffelmos med bacon, tomat salat og spicy jalapeños. Begge dele var super lækkert. Burgeren er ikke kæmpe stor, men når du efterhånden har kæmpet dig igennem den enorme løgring, sprøde chili fries og en snasket burger så er du virkeligt mæt:)!

11

Du kan selv bestemme, hvordan bøffen skal steges og den var super lækker og mør:)!

12

Hvor end vi gerne ville have klemt en dessert ned kunne vi simpelthen ikke mere efter denne omgang! Vi kunne ikke engang drikke en dessert cocktail selvom de havde en meget spændende cocktail med Ron Zacapa rom og Johan Bülow lakrids jeg gerne ville have smagt:)

En sjov detalje når man får regningen – en kuvert, hvor der står ” The damage”:

8

Alt i alt en super god spise oplevelse. Til sommer kan jeg kun forestille mig at det er endnu federe da de har en kæmpe tagterasse udenfor med mange siddepladser.

Skal du imponere din meat-lover-mand (eller kvinde) så er MASH Penthouse stedet:)!

Kh Maj

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madagascar, lemurer overalt! Part III