Video af vores island hopping tur på Maldiverne

Madagascar, endnu mere wildlife og fantastisk natur! Part II

Pyha en tur for at komme hertil!! Det er fuldstændig sindssygt så dårlige veje de har på Madagascar. Jeg havde godt hørt hjemmefra at infrastrukturen er dårlig, men at den er SÅ dårlig havde jeg godt nok ikke set komme. Køreturen fra Antsiraraka tog HELE dagen – vi kørte afsted om morgenen og var fremme ved 20 tiden. Selvom der ikke var mere end ca. 170 KM så tager det bare lang tid på grusveje fuld af huller. Bilerne går også ret ofte i stykker, men det lykkes altid guiderne at få dem til at køre igen og det er jo ret rart:)

30

Vi nåede frem til det dejligste hotel – dette var også efter 4 dage uden bad og rigtigt toilet – så det var en skøøøøøn fornemmelse;)!

Vi startede ud med Lille Tsingy dagen efter vi kom – Tsingy er en National Park fuld af mærkelige lime stone formationer som har været der fra helt tilbage i tiden da Madagascar lå under vand. Det ligner nærmest en forstenet skov og det er en af de helt store attraktioner på Madagascar – til trods for der mødte vi kun 8 andre turister der på 2 dage vi var i Nationalparken, mega mærkeligt!!

31 32

Det er lidt sjovt når man er så langt ude i blandt ingenting og bestiller mad – her har de jo ingen køleskabe og dem der f.eks. bestiller kylling kan sidde i “restauranten” og se på, at de render rundt for at fange kyllingen for derefter at slagte den. Selvfølgelig ved vi allesammen godt, at det er sådan det foregår, men det er alligevel bare lidt bizart, at se det sådan foran sig. Men godt smagte det nu – sådan en frisk grillet kylling med pommes ude i landsbyen;)!

Big Tsingy var en noget vildere oplevelse, alle lime stone rocksene er helt vildt høje og vi blev udstyret med klatre udstyr alle sammen og hægtede os på forskellige stålwires undervejs.

tsi tsin

Der var enkelte steder i parken med en smal stige op og et lille plateau område hvor man kunne se udsigten – det var bare helt vildt flot!!!

Noget der gang på gang fascinerede mig på denne tur var, hvor underudviklet dette sted er. Normalt ved en populær nationalpark kan du altid købe souvenirs, du kan købe en kold cola og andet mad og ting i den stil – her var der INTET! Lige ud over nogle lokale der solgte mad til vores guider. Det var alt. Følelsen af, at ingen er pushy og vil sælge dig noget er virkeligt dejligt, men vi kunne vitterligt godt have drukket en kold sodavand der og havde den kostet 5 USD havde vi også betalt det. Jeg øjnede mig en forretningsmulighed her:D!!

34

Der var både lemurer, flotte fugle og masser af slanger i og omkring National Parken – så det var mega fedt!!:)

6 4 3

Vi startede ud mega tidligt fra Bekopaka for at nå dagens program. Vi VILLE bare nå frem til Avenue de Baobab inden solen gik ned da vi vidste, at det var den eneste chance vi fik for at se det. Det var en ret nervepirrende dag, hvor vi troede vi ikke ville nå det – men det lykkedes til trods for en færge, der sad fast samt en motor, der ikke virkede:) Turen var virkeligt lang, det vidste vi – men SÅ lang havde vi dog ikke forestillet os – 170KM i bil tog fra kl 6.30 om morgenen til kl 18 om aftenen!!

35

Da vi endelig kom frem til Avenue de Baobab var der næsten ikke andre folk og det var bare så smukt! Baobab træer er helt vildt flotte og kæmpe store!! De største kan blive op til 30 meter i omkredsen og de er enormt høje. Det var lidt sjovt at være der på min fødselsdag og jeg fik taget et par billeder med danske flag:)

36

Vi ankom til et virkeligt lækkert hotel i Morondava ved 19 tiden og fik nogle virkeligt lækre værelser – Morondava er en lille hyggelig strandby og det var vildt dejligt at komme lidt ud til kysten.

37

Vi tog ind på et lokalt skummelt diskotek for at fejre min fødselsdag – der var nok kun 15 mennesker da vi kom og det var virkeligt et snusket sted! Men det endte med at blive en vildt sjov aften med dans til den lyse morgen og drinks til 10 kr:)!!

Vi havde et par dage i Morondava hvor vi bare slappede af og lå på stranden – det var virkeligt dejligt og meget tiltrængt!!:)

Vi flyver tilbage til Tana imorgen og vi ser frem til at komme “hjem” til Meva igen, vores slot hos Ramartours og sove i vores gamle senge:)!

Stay tuned,

Kh Maj

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video af vores island hopping tur på Maldiverne