En foodies guide til lækre spisesteder i NYC

New York sightseeing tips

[wpsocialite]

New York er byen rigtigt mange har besøgt og ofte vender tilbage til igen og igen. Det er relativt let at komme hertil, ca. 7 timer i et fly og du ankommer til en helt anden verdensdel på det Nord Amerikanske kontinent. Det er også ofte vældigt billigt at komme hertil og hvis du er heldig kan du komme afsted for ca. 3000kr når flyselskaberne kører kampagne priser.

11

Der er nogle helt ikoniske sights i byen som er et mustsee, hvis det er din første tur til byen eller hvis du ikke har nået at se dem endnu:) Frihedsgudinden f.eks. er et must at se for mig. Der er masser af organiserede ture ud dertil, men hvis du er ok med at se hende fra afstand kan du tage Staten Island færgen som er gratis, som sejler fra South Ferry station i det sydligste Manhattan til Staten Island og retur igen. Her har du rigtig god udsigt til frihedsgudinen og du ser også skylinen af Wall Street kvarteret på Manhattan på afstand.

10

brook

Jeg elsker Brooklyn Bridge! Det er en bro der forbinder Brooklyn med Manhattan og der er en gå/cykle sektion ovenpå, hvor bilerne kører nedenunder. Der er rigtigt mange turister her, men det er også en mega fed gåtur.

14

7

Hvis du starter ud på Manhattan og går til Brooklyn og trænger til en lille is, så har Brooklyn Icecream Factory de lækreste forskellige slags is i et lille hyggeligt træhus ved siden af broen.

brooklyn-ice-cream-factory

Herfra kan du tage East River Ferry  op langs Manhattans skyline og blive sejlet via Long Island til Manhattan. Dette er ikke en officiel turisttur så du slipper med 4USD for en billet sammenlignet med 20-30USD på en sightseeing sejl tur;) Udsigten er super fed og så har du både set Manhattan for neden og fra siden;)!

2012-09-30 13.03.17

New York har fantastisk mange grønne områder. Den mest kendte park er Central Park, som fylder helt enormt meget af Manhattan, hvis du ser den fra oven. Dette er byens åndehul og her er fantastisk! Du kan leje cykler, tage take away med herind og spise, se på små børn, der træner osv. Om foråret specielt er her så lækkert!!:)

4 6 5 9

Efter mange års arbejde er New York nu færdige med deres High Line, som er en gammel togbane hævet over byen som er lavet om til en mega fed oase med små hyggelige kroge du kan sidde i og hyggesnakke, grønne oaser med blomster og grøntsager, der er små spisesteder undervejs, plads til gadekunst, skulpturer og mange forskellige by projekter. Her er super fedt om sommeren og det er virkeligt et besøg værd. Du kan gå hele turen igennem hvis du har lyst eller du kan gå ned undervejs på ruten og besøge Chelsea Market f.eks.

high1

high

highline

2012-10-01 14.06.17

Chelsea Market er det lækreste foodie sted. Her er skønne delikatesser, lækkert seafood, små special forretninger med olivenolie og oliven, små spisesteder og det minder meget om torvehallerne. Stedet er meget berømt for deres lobster rolls, som smager sindssygt godt 🙂

lob lobster

New York har så meget mere at byde på og jeg længes allerede derover igen! Har i nogle fede tips i synes jeg skal se så skriv endelig en kommentar 🙂

 

Kh Maj

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En foodies guide til lækre spisesteder i NYC