Hvor idyllisk en morgen kan det lige blive:)?

Nu har MALDIVERNE også sneget sig ind på vores Jorden Rundt rejse:)!

46 dage til afrejse – hvor vildt er det lige?

Idag er der præcist 46 dage til vi sidder i flyet mod Australien – tiden flyver afsted og der er SÅ meget jeg mangler at få styr på! Vi mangler fortsat at få planlagt de sidste 2 måneder af turen og vi mangler at få styr på en hel masse ifb. huset, hvad vi skal have pakket ned og ikke mindst hvad vi skal have med på rejsen. Det store åbne spørgsmål fra sidste indlæg om vi skal tage vores paddleboards med er fortsat uvist og det skal jeg virkeligt have styr på i den her weekend. Jeg spekulerer så meget på så mange ting at jeg nogen nætter ikke kan sove og det er vel ikke meningen at jeg skal nå at få stress over min egen FERIE inden vi tager afsted:)?! Vi har dog fundet de sødeste lejere til huset, så det var en stor sten der blev løftet fra vores skuldre der:)!

image

Maldiverne igen – jubiiyay

Vi er dog kommet længere i planlægningen siden sidst og nu har Maldiverne simpelthen sneget sig ind på vores rejseplan:) Vi flyver fra New York via Doha til Maldiverne med Qatar Airways og det er virkeligt en lang tur.
Det er faktisk ligeså langt som at flyve fra Danmark til vest Australien – det tænker man ikke lige umiddelbart over:)!

jfk mle

Det er ingen hemmelighed at vi virkeligt elsker Maldiverne – hvis du ikke har læst om vores tur sidste år kan du gøre det her. Denne gang bliver det en meget anderledes tur end de foregående da vi skal bo ude på en af de små lokale øer med guesthouses blandet med lokalbefolkningens små huse. Vi skal bo på Rashdoo Island som er en lille velfungerende ø og Torben skal tage sit dykkercertifikat her:)!! Jeg skal have gang i dykkeriet igen, jeg har ikke dykket siden vi var på Lady Elliot Island i 2014, så det er vidst på høje tid at det bliver taget i brug igen:)

Vi rammer Maldiverne i start marts og her skulle der være optimal sæson for at se Manta Rays. De har 2 årlige migrations hvor de kommer i flokkevis og ejeren af Rashdoo dive center har fortalt at det lige er i denne periode at det skulle vælte rundt med Manta Rays. Det var lige den sætning, der gjorde at jeg fik Maldiverne flettet ind for jeg er virkeligt bidt af en gal Manta Ray. De er så flotte de dyr og jeg håber vi får dem at se:)!

Manta 1

Torben kommer til at blive virkeligt forkælet mht. marinelivet her og kan nok ikke undgå at blive lidt skuffet når vi kommer til Thailand bagefter og skal dykke her. Hvis I vil se hvad man kan forvente af dykkerlivet her, så tjek denne video ud fra dykkerstedet:)!

Myanmar – lost paradise

Efter Maldiverne flyver vi med Air Asia til Myanmar og starter her et 14 dages skræddersyet program fra vores partner Go Beyond. Jeg glæder mig HELT vildt til at se hvad hypen omkring Myanmar er for noget. Myanmar er virkeligt et stort land og vi starter i hovedstaden Yangon og ender oppe midt i landet i Mandalay hvorfra vi flyver videre til Nord Thailand.

Myanmar

Vi får en god kombination af templer, byliv, lokalbefolkning helt ude på landet, rismarker, den berømte Inle Lake og ikke mindst highlightet på turen som jeg glæder mig mest til – luftballon over Bagan. Jeg har et par kollegaer som har prøvet det og de siger at det var en kæmpe oplevelse!!:) Jeg glæder mig til at opleve et nyt land i Asien hvor jeg ikke har været før!

bagan

bagan1

bagan3

Thailand – yay min familie kommer ud og besøger os:)

Efter Myanmar flyver vi op til Chiang Mai i Nord Thailand – der har jeg nemlig heller aldrig været før og har altid godt kunne tænke mig at se hvad der foregår deroppe:) Vi har 3 nætter her og skal blot slappe af, spise lækker thai mad, gå på markeder, se templer og ud på et par cykelture.

cnx

Vi er så heldige at min familie kommer ud og besøger os når vi rammer det sydlige Thailand og jeg har derfor lejet 2 forskellige villaer til os, 1 uge i hver villa. De ligger begge på Long Beach på Koh Lanta og vi glæder os allesammen helt vildt. De villaer er virkeligt fede og vi får egen pool, kæmpe stort hus med soveværelser til alle, udgang til stranden osv. Det bliver skønt at kramme dem alle igen og bade rundt med mine to små krudtugle nevøer.

jojo

jojo1

Det virker virkeligt til at det er god value for money – husene koster kun ca. 1000kr om dagen (i lavsæsonen dog, dobbelt op i højsæsonen) men selvom det var højsæsons pris og hvis man rejser en flok er det virkeligt ikke galt – jeg skal nok komme tilbage når vi har været der med en grundig beretning:)! Du kan se mere her:

Når min familie flyver hjem igen har vi ca. 2 mdr tilbage. Planen er pt. at være noget mere i Thailand, få besøgt Similan øerne og Khao Sok Nationalparken. Jeg vil virkeligt også gerne tilbage til min elskede Koh Tao som jeg ikke har besøgt i en del år. Herefter kan jeg ikke beslutte mig om vi skal tage op til Bangkok og den vej til Cambodia eller blot rejse ned sydpå via Malaysia til Singapore og Indonesien? Uanset hvad kommer Indonesien til at være en del af planen – regner med at vi vil have den sidste måneds tid her så vi kan få dykket, snorklet og nydt det sidste strandliv inden næsen igen bliver vendt mod Amager Strandpark til en forhåbentlig helt fantastisk sommer i 2017:)

Hav en dejlig weekend allesammen,

Kh Maj

Følg mig på Instagram og Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor idyllisk en morgen kan det lige blive:)?