1,5 gang rundt om jorden bliver det til:)!

Nu nærmer det sig! 3 dage til vi tager afsted Jorden Rundt

Der har været lidt stille på bloggen på det sidste da jeg har faret rundt som en sindssyg for, at få det sidste på plads inden vores store tur som I kan læse om her hvis det er gået forbi nogens næser:)!

Jeg havde sidste arbejdsdag for 1 uge siden og den sidste uges tid er blevet brugt på at besøge familie og venner, lige at se alle en sidste gang inden vi flyver afsted har været vigtigt for os. Det er jo ikke for evigt vi skal være afsted, men det føles alligevel som en stor ting at vide vi først er hjemme igen til sommer.

Mange spørger om vi er klar og om alt er på plads? Vi glæder os, men det er på en underlig måde. Jeg havde haft en forventning om at være ekstatisk af lykke over at have 8 mdrs lækker ferie foran mig, men min krop har slet ikke forstået konceptet endnu;) Jeg har virkelig haft alt for meget at se til på det sidste, så det er lige før jeg føler mig stresset inden min egen ferie? Hvad sker der for det! Lige nu glæder vi os bare til at sætte os ind i flyet på Tirsdag morgen, så er huset afleveret, taskerne tjekket ind og jeg kan slappe af med et glas champagne på mit elskede Qatar Airways fly:)!

pakke-bil

Idag har været store pakkedag, ikke bare af taskerne vi vil have med – men huset skal ligeledes pakkes ned. Vi har lejet vores dejlige rækkehus ud imens vi er afsted og det er ærligt talt en virkelig mærkelig fornemmelse at andre skal bo i vores nye hus. Vi er helt klar over at det er frivilligt, men det er ligeledes en økonomisk nødvendighed for at denne tur bliver en realitet. Når vi flytter ud mandag har vi præcist boet her på Amager i 4 mdr, men det føles som om vi aldrig har boet andre steder. Vi glæder os dog over at vores lejere virker super søde og glæder os over at vi har et skønt sted at komme tilbage til næste år til sommer. Havde rækkehuset ikke stået her havde der nok været større sandsynlighed for at vi slog os ned permanent et sted, hvis vi havde forelsket os i en by. f.eks. Sydney:)!!

pakke

Vi skal pakke til rigtigt mange forskellige scenarier på denne tur, så det var helt absurd svært at holde os under vægt grænsen på indenrigsflyene som kun tillader 1×23 kilo. Det har endt med at vi har købt 1 ekstra kuffert til indenrigs i Australien, på vej derned har vi masser af kilo inkluderet (fordi vi er hhv. guld og sølv medlem hos Qatar, så giver det ekstra kilo tilladt på billetten) og det samme fra Sydney til Auckland, her kan min mand tage 10 kilo ekstra med oveni de i forvejen tilladte 30 kilo med Emirates da han også er sølv medlem der.

Vi er endt med at tage en 70liters Haglöfs rygsæk med og en 90 liters Peak Performance taske med hjul som vores 2 primære tasker. Imens vi er i Australien og New Zealand og kører camper/bil stilen har vi taget en ekstra sportstaske med, med vores dyne som vi altid har med, puder, håndklæder, sengetøj osv. Det er ikke meningen at vi tager den med efter New Zealand, så derefter er det kun de 2 store tasker plus vores håndbagage.

Vi har pakket alt fra bryllupstøj i New York til skiundertøj til New Zealands kolde dage. Vi har shorts og sommerkjoler til Asien, løbetøj og sko til når vi skal være sunde og sporty. Høje hæle, sandaler, trekking sko og flipflops – det har været den sværeste omgang pakning jeg nogensinde har været ude i. Det går selvfølgelig aldrig mere galt end at man “bare kan købe noget når man er afsted” – jeg har virkeligt prøvet at være fremsynet og taget alt med jeg tænker vi får brug for. Vi kan også få min familie til at tage lidt ting med ud til os hvis der er noget vi mangler i asien:) !

Nu skal vi lige have den sidste del af weekenden til at gå med hyggelige familiebesøg, nyde det sidste af Københavns dejlige efterårsvejr og så er det afsted tirsdag morgen mod Melbourne og lækre oplevelser:)!

God weekend,

Kh Maj

Følg mig på Instagram og Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1,5 gang rundt om jorden bliver det til:)!