Murray River ❤️ Fra Coorong til Mildura

Perfekt weekend i Melbourne – nu med cykler 😎☀️

Vi har haft den bedste weekend i Melbourne i det mest perfekte vejr! Det ved enhver, der har været på disse kanter før, ikke er nogen garanti! Melbourne kan snildt have 4 årstider på en dag – så vores 25-28 grader var så perfekte! 😍😍

Når vi kører rundt på landet, i national parker, ved havet osv længes vi indimellem efter storby vibes – så Melbourne kom til os på det helt rigtige tidspunkt. Der var mange ting der passede perfekt for os i denne weekend. Vi havde aftalt med nogle hollændere vi mødte for nogle uger siden at, hvis vi var i nærheden af Melbourne ville vi gerne købe deres foldbare cykler når de skulle hjem igen. Vores veninde fra Amager besøgte en anden veninde i Melbourne i denne weekend, så hende kunne vi også få at se 😊 At der så oveni både var Australia Open og Australia day gjorde bare alting helt perfekt!

Vi har savnet at cykle helt vildt! Så vi er ret meget oppe at køre over vores 2 nye rejsefamilie medlemmer! De fylder lidt mere end vi lige havde regnet med, så nu må vi se hvor længe vi kan holde ud at flytte rundt på dem indeni vores allerede overfyldte vogn 🙂 Silver og Blackie hedder de og de har allerede givet os mange dejlige oplevelser!

Det er helt perfekt i en storby med cyklerne. Vi cykler bare ud i det blå og stopper der, hvor det ser interessant ud. Vi kom bl.a. Forbi et Hot Rod show som er sådan nogle gamle amerikaner biler som Torben er helt vild med, vi cyklede igennem parker, så på kirker og gamle flotte bygninger.

Arbory Afloat 

Hvad der dog tiltrækker os allermest er lækker mad og god stemning. Vi havde fået anbefalet at besøge Arbory Afloat og det skuffede ikke! Det er en stor flydende  sommer restaurant og bar, der ligger på vandet inde midt i byen på Yarra River. Alt er holdt i pastelfarver og palmsprings vibes og der er mega fedt! 😊 Stedet er delt op i mange forskellige afdelinger og vi valgte blot den afdeling med den bedste plads helt ud til vandet. Man behøver ikke at booke bord og kan blot gå ind og lede efter et bord og sætte sig.

Det er stedet hvis du gerne vil people watche eller blive set 😉 Der er masser af både der sejler forbi også som man kan se på. De har endda fået Goboat her? Ligner det danske logo. Lidt sjovt!

Welcome to Thornby

Det er altid rart med lokale anbefalinger og Welcome to Thornby er et super fedt sted, med forskellige food trucks, der skiftes ud hver dag. Vi cyklede fra byen derud, hvilket var perfekt for det var halvvejs imellem campingpladsen og byen = vi var halvvejs hjemme da vi kom hertil. Her var ikke en eneste turist og det kan vi jo godt lide 🙂 Her var forskellige trucks hvor du kunne købe Burgere, asiatisk, pizza osv. Vi købte dog kun drikkevarer da vi ikke var sultne – men maden så lækker ud!

Australia Day & Australian Open 

Vi startede søndagen ud med lækker brunch på Operator25 sammen med vores veninde fra Amager og hendes veninde som hun besøgte i Australien. Det var perfekt! Vi tog det australsk farvede tøj og tattoos på kinderne på og gjorde os klar til en rigtig festdag! 😍

En af verdens største sportsbegivenheder finder sted lige nu i Melbourne – Australian Open og vi skulle selvfølgelig derind og se hvad det er. Vi går overhovedet ikke op i Tennis men der foregår så meget mere derinde.

Der er fede områder indrettet på hele pladsen med forskellige barer, spisesteder, butikker, steder med gigantiske skærme hvor du kan se alle kampene og så er der selvfølgelig tennis baner all over. Hvis du har ground pass kan du rent faktisk være heldig at komme ind og se nogle af de store kampe uden at købe billet, fordi de bliver spillet i nogle af de mindre arenaer som ikke kræver en separat billet. Vi så dog kun tennis meget kort – dagen gik mere ud på at drikke øl, catche up og hygge os.

Det var en mega fed oplevelse og (næsten) hele setuppet spillede bare. Det eneste der ikke spillede var deres live scene med koncerter. Vi havde set frem til at se Fatboy Slim og kom også ind på pladsen inden de lukkede adgangen pga. For mange mennesker. Køen til baren var alenlang og det lignede at det ville tage 2 timer at komme igennem. Det samme var toilet køen så vi magtede det simpelthen ikke og gik derfra – det var lidt ærgerligt. Men dagen alt i alt var mega fed og det var en fed måde at fejre Australia Day på 🙂 Efter et fix storby er vi nu klar til flere naturoplevelser og sætter snuden sydpå mod Wilsons Promontory National Park som vi glæder os helt vildt til!

Kh Maj

Følg mig på Instagram og Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Murray River ❤️ Fra Coorong til Mildura