Fanø - Idyl ved Vesterhavet ❤️

Tag med på roadtrip rundt i Champagne

Sponsoreret af Auto Europe

Yes – næste ferie er en realitet!

Det er ingen hemmelighed at jeg sjældent vender hjem fra en rejse før næste tur er planlagt – jeg havde dog regnet med at der ville gå lidt længere tid før jeg gik igang med at planlægge næste ferie efter vi lige har været afsted i 8 mdr, MEN jeg er kommet på den fedeste ide og min mand er heldigvis med på den! Vi elsker roadtrips, at være til vinsmagning og vi elsker bobler – så hvad er mere oplagt end at leje en bil og køre rundt i området øst for Paris, nærmere betegnet Champagne:) Planen er at flyve til Paris og derfra køre til Champagne området. Denne køretur tager kun omkring 2 timer alt efter trafikken.

champagne-vineyard

Europa skal udforskes mere fra nu!

På mange måder er vi Europæere virkelig heldige – efter 1-2 times tid i en flyver kan vi være i et nyt kontrastfyldt land med varmere temperaturer, vinmarker, et helt andet køkken end vi er vant til og en anden kultur. Det er noget som jeg tit undervurderer og på en eller anden måde har vi bare haft en tendens til at overse alle Europas perler og istedet være tiltrukket af Australien, New Zealand, Asien og USA. Nu hvor vi har rejst rundt i alle disse lande og efterhånden har været der rigtig mange gange har vi indset hvor heldige vi egentlig er – flyver du 1 time i Australien kommer du jo ingen vegne, men flyver du 1 time fra København kan du lande i Paris, Amsterdam, Berlin osv. Det er noget som befolkningen fra Australien, USA og New Zealand er helt vildt misundelige på og mange af dem har aldrig været i Europa fordi turen simpelthen bare er så lang.

Tips til biludlejning med Auto Europe

Jeg har kendt Auto Europe i mange år fra min tid i rejsebranchen og jeg booker altid biler igennem dem. Det de tilbyder er biludlejning i hele verden til markedets billigste priser. Auto Europe er et firma, der tilbyder biludlejning igennem alle de kendte mærker som Avis, Hertz, Alamo, National, Enterprise osv. Auto Europe har en søgemaskine som indhenter et tilbud fra alle mærkerne så du kan sammeligne priser på lige netop din destination og vælge det tilbud der er bedst. Det er smart og meget let overskueligt!

skaermbillede-2017-07-10-kl-10-23-45

Herefter vælger du blot den størrelse bil du ønsker. Når du klikker dig ind på en pris kan du se hvad der er inkluderet i lejen – husk at være opmærksom på antal kilometer, der er med i prisen alt efter hvor langt du skal køre, kigge efter hvilke forsikringer der er med, antal chauffører I skal bruge osv. Jeg vælger altid de biler, hvor der er en “selvrisiko annullerings forsikring” inkluderet – på den måde ved du at du er super godt dækket, hvis der skulle ske en skade undervejs.

Auto Europe har lavet en undersøgelse i forskellige europæiske lande om, hvad de reelle udgifter ved at have en bil rent faktisk er og det er ikke småbeløb det løber op i, hvis du er bilejer set på et helt liv. Der er ingen tvivl om at det er dyrt at være bilejer og det er da især dyrt at være det i DK! De har spurgt 4000 bilister i Europa omkring vaner og udgifter og de har regnet sig frem til at man som bilist igennem et helt liv bruger ca. 1.6m kr blot på at holde bilen kørende. De har lavet en ret sjov graf som du kan se, som forklarer de eksakte beløb inkl. take away kaffe, p-bøder osv som man ofte ikke tænker på 🙂 Graf:

Da vi solgte vores bil inden vi tog ud at rejse var det helt befriende at slippe for alle de udgifter en bil medfører og virkelig afslappende bare at kunne sætte sig ind i en lejebil i de måneder vi har været afsted:) Læs med her for bilens levetid i tal
.

skaermbillede-2017-07-10-kl-10-50-49

Champagne – et kæmpe område

Der er 2 hovedbyer i området Champagne – de hedder Epernay og Reims. Det er omkring disse byer at hele området er centreret og her du finder de eneste vinhuse i verden, der må kalde deres dyre dråber for champagne. Jeg har været i området 1 gang før, hvor vi tog afsted på en dagstur fra Paris, men denne gang har vi lyst til at udforske området i vores egen bil og besøge alle de champagnehuse vi har lyst til:)

champagne-map

Airbnb i Moussy

Jeg har fundet det fedeste airbnb hus som jeg har booket til os, der ligger ca. 10 min fra Epernay i en lille bitte landsby, der hedder Moussy. Moussy har også deres egne champagne producenter, restauranter, delikatesse forretninger og bagere – så vi kommer ikke til at gå ned på mad og drikke og det ser simpelthen så hyggeligt ud! Her kommer et par billeder af huset, som får vanvittig gode anmeldelser af andre rejsende. Det er jo en af de gode ting ved airbnb, at man kan læse hvad andre synes om stedet inden man ankommer. Hvis i vil se hele stedet kan i klikke her:

champ

champ2 champ3

Ejerne af huset har deres egen champagne produktion under navnet Lucien Leblond og jeg kan se under mange af de andres anmeldelser, at der plejer at stå en flaske champagne ved ankomst til huset og at de også tilbyder deres gæster champagne smagning på deres egne marker – jeg kan mærke jeg allerede er fan!

champ5 champ6 champ7

Mit favorit champagnehus fra sidste tur var hos det familieejede Bouche Pere & Fils, som havde en vanvittig lækker samling af bobler med især deres Cuvee Saphir champagne, der først bliver solgt efter den er blevet vendt med hånden hver dag i 6 år! Den skal jeg helt sikkert have et par flasker med hjem af;)

bouche

Jeg håber også at Möet museet er åbent denne gang – sidste gang var det under renovering, så her skal vi helt sikkert også ind for at se 🙂

champ8 champ9

Udover disse planer er vi åbne for forslag – så hvis du brænder inde med viden om et super lækkert champagnehus, så sig til:) Og ellers er der jo ikke andet for end at starte projekt research (som jeg iøvrigt elsker!) med at læse andre rejseblogs, kigge på tripadvisor, bruge min bedste ven Google og på den måde finde de bedste spisesteder og champagnehuse så vi kan slappe af på ferien og ikke bruge kostbar ferietid på den slags:)

Kh Maj

Følg mig på Instagram og Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fanø - Idyl ved Vesterhavet ❤️