Morgen SUP tur på Amager Strandpark

Vi har gjort noget vildt! Vi har sagt vores jobs op :-)

Jorden rundt på 8 mdr

Kender I ikke det med, at man er afsted på en ferie men aldrig rigtigt føler, at man har tid nok? At man ikke rigtigt gider at flyve hjem og man bare gerne vil blive længere? Glemme hverdagen derhjemme og bare blive ved med at rejse? Sådan har vi begge haft det i lang tid og nu har vi besluttet at gøre noget ved det!

Travel_around_the_world

Vi har begge gået i en længere periode og ikke rigtigt været tilfredse med hverdagen og arbejdslivet. Det er efter min mening virkelig vigtigt, da det jo er her du bruger mange mange timer af din dag og hverdage er jo det der er flest af. Livet er efter min mening for kort og for dyrebart til ikke at være glad og derfor har vi nu truffet en kæmpe stor beslutning – vi har sagt vores faste jobs op, vores sikkerhedsnet er fjernet, vi vil leje vores nye rækkehus ud og nu vil vi afsted jorden rundt i 8 mdr:)!

Working Holiday Visa – New Zealand

Startskuddet til denne tur kom efter vores dejlige rejse til New Zealand  hvor vi slet slet ikke (endnu engang) var klar til at komme hjem. Især min mand var helt koblet af og var for første gang i rigtig lang tid uden stress symptomer fra hans lederjob, sov godt om natten og så 10 år yngre ud efter 1 måneds ferie. Vi har snakket om 1000 gange at hive noget tid ud af kalenderen og tage afsted, men til reelt at gøre det har været en forholdsvis lang vej med mange snakke, bekymringer om hvordan det hele skal gå økonomisk, kan vi få jobs igen når vi kommer hjem, kan vi leje huset ud uden problemer og hvad nu hvis? Alting løser sig altid prøver jeg at sige til mig selv og lige nu trækker den tur mere end noget andet og jeg er sikker på at alting nok skal gå!

RTW

Jeg startede ud med at søge et working holiday visum til New Zealand lige et par uger inden jeg fyldte 31 år. Et visum som dette kan man kun søge inden man fylder 31, men selve visaet kan du godt vente med at tage i brug indtil 1 år efter du har fået det godkendt. Du skal blot rejse ind i landet indenfor 1 år når du har fået dit visum godkendt. Planen var fra starten at flytte til New Zealand i 12 mdr. og skabe os et liv dernede med arbejde og bopæl. Planer er dog til for at lave om på dem har jeg fundet ud af de sidste par måneder og lige nu er planen helt anderledes og går pt- 1.5 gang rundt om jorden:)

NZ

Australien, igen igen!

Vi flyver afsted den 1/11 mod Australien, nærmere betegnet Melbourne! Der er et verdensberømt galopløb Melbourne Cup i starten af November, som vi virkeligt gerne vil med til – det er en kæmpe oplevelse og noget australierne går vanvittigt meget op i! Vi snakker National helligdag her og pigerne dresser sig helt vildt op med de flotteste kjoler og hatte. Det betyder nok at vi hellere må pakke noget flot tøj i vores kuffert så vi ikke falder helt udenfor!

Mcup

Efter et par dage i Melbourne flyver vi til Vest kysten af Australien til Perth, hvor vi har lejet den fedeste camper præcist som den vi have på rejsen til New Zealand i marts måned. Det er en halv pebret fornøjelse, men vi vil virkeligt gerne have så meget plads igen som vi havde i marts så vi starter rejsen ud med stil og må gå lidt ned i budget i de resterende måneder;)!

map

Herfra er planen at vi kører langs sydkysten hele vejen tværs over Australien, ned via Tasmanien og hvor vi slutter i Sydney – min yndlingsby:) Efter et par dage her flyver vi til New Zealand den 16/12 og herfra er planerne ret åbne. Vi har mange tanker igang, men jeg tror umiddelbart at vi kommer til at købe en gammel camper her som vi kan rejse rundt i, i 2 måneder. Man kunne også leje en camper, men det løber virkeligt op over jul og nytår – så jeg tror indtil videre at vi lader det være og håber på der står en fin camper nogle andre rejsende venter på at sælge:) Planen var umiddelbart at være her i 4 måneders tid inden vi ville slutte af i asien – MEN i sidste uge fik vi en invitation til et bryllup i USA hos nogle af vores venner og det kan man jo næsten ikke sige nej til? Det er allerede i marts, så måske vi korter New Zealand ned og flyver til USA istedet for inden vi flyver mod asien. Jeg opdaterer Jer løbende med mere planlægning når vi ved lidt mere:)

Lyder det ikke for fedt??? Vi GLÆDER os – idag er der præcist 3. måneder – the countdown has officially begun!

Kh Maj

Følg mig på Instagram og Facebook

5 kommentarer

 • Det lyder mega lækkert, I må have en rigtig god tur – det bliver interessant at følge med på bloggen. 🙂
  Nikoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Rigtig fedt. Drømmer også om at tage et break fra hverdagslivet og rejse ud med ungerne. Glæder mig til at følge jeres tur. Vil du ikke skrive lidt om priser når du blogger – f.eks hvad camperen har kostet? Du skriver den er pebret, men det er svært at vide hvad det betyder 🙂
  Rigtig god tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Travelush

   Tak for det:) Jeg glæder mig til at blogge undervejs. Camperen har kostet ca. 40.000kr for 1.5 måned:) Jeg skal nok tænke mere over priserne i fremtiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor lyder det fedt – rigtig god tur. Kh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgen SUP tur på Amager Strandpark