Attention de damer! De Ølglade Damers Klub

Vi tager et smut til Fransk Polynesien – er det ikke for vildt?

Er der et sted jeg seriøst altid har drømt om at besøge, så er det Fransk Polynesien. De frodige øer med grønne beklædte bjerge, turkist blåt vand, eksotiske frugter og blomster, undervandsliv i særklasse og en spændende histore har altid draget mig. Øer og navne som Bora Bora, Moorea og Tahiti lyder virkeligt eksotisk i mine øer og har gjort det så længe jeg kan huske. Det har stået som den ultimative eksotiske destination da de har alt jeg forbinder med eksotisk og lækkert. Billeder af de frodige øer med bjerge i baggrunden og en bungalow ude midt i vandet har altid fascineret mig og nu hvor vi alligevel er i området skal det prøves!

Hilton

Og yes – her skal vi bo! Vi går all in og forkæler os selv med et ophold i en af deres Water Bungalows på Hilton Moorea:)! Jeg har lavet rigtigt meget research og noget af det som er vigtigst for os er undervandslivet og revet ude foran Hilton er klart det bedste på øen. Jeg overvejede i lang tid at booke et billigere guesthouse på øen (for de findes nemlig, så et ophold her behøver ikke at koste spidsen af en jetjager) MEN vi besluttede alligevel at gå all in, for hvem ved om vi kommer tilbage nogensinde? (Det gør vi nok hvis det er fedt, men der kommer helt sikkert til at gå lang tid).

hilton1

På Hilton har vi booket en Over Water Panoramic Water Villa – vi fik et godt tilbud hvor vi bor der i 5 nætter men kun betaler for 4 så denne omgang koster ca. 14.000kr. Ja det er en slat penge, men så vil jeg hellere spare andre steder og bo mere basic i Asien f.eks. Jeg tænker også at det sikkert er tiltrængt med lidt luksus at se frem til efter at have flakket rundt i en autocamper i både Australien og New Zealand i næsten 4 måneder!! 🙂

hilton2

Moorea, som øen hedder er en del af øgruppen Fransk Polynesien. Det ligger vitterligt ude midt i stillehavet og ligger ca. halvvejs imellem New Zealand og USA. Vi har valgt Moorea da det kun ligger en halv times sejllads fra Tahiti, hvor de internationale fly lander. Hvis du skal ud til andre øer såsom Bora Bora f.eks. skal du have en indenrigs flybillet oveni som ca. koster 2500kr ekstra per person. Moorea skulle være ligeså flot og lækker, men mindre kendt og derfor tager vi den lidt nemmere løsning og sparer en flyvning:)

moorea

Startskuddet til turen via Tahiti kom da vi fik en invitation ind af døren til bryllup i New York jeg fortalte om sidst. Herefter begyndte jeg at lede efter flybilletter fra New Zealand til USA. Man kan sagtens flyve direkte fra Auckland til Los Angeles og det var egentligt også det jeg bookede først. Herefter sad jeg og legede rundt i systemerne og fandt ud af at man faktisk kunne flyve via Tahiti til stort set samme pris som en direkte billet kostede til Los Angeles. Der har været mange scenarier oppe at vende derhjemme om vi skulle have noget tid i USA på Vestkysten inden vi fløj til New York til bryllup eller om vi blot skulle fortsætte fra Los Angeles til New York med det samme efter Tahiti.
Vores problem har hele tiden været at hver gang vi laver en ændring af rejsen og tilføjer mere vi gerne vil tager vi en bid af tiden i New Zealand. Oprindeligt var det jo meningen at vi ville have været der i 12 mdr. Men nu er det blevet til at vi “kun” har 2 måneder der inden vi rejser til Tahiti.

Vi vil rigtigt gerne bruge 1 uge på vestkysten af USA til at se nogen af vores favoritsteder som vi ikke har besøgt i lang tid. Det betyder at jeg netop idag har lavet vores næste flybilletter fra New Zealand til Tahiti – Fra Tahiti til LA og derefter fra Las Vegas til New York. Den konstellation kostede ca. 6000kr per person. Vi skal have lejet en bil når vi lander i LA og det er super smart at Californien og Nevada har et godt samarbejde mht. billejer, så man skal ikke betale ekstra for at hente bilen i LA og aflevere den i Las Vegas – på den måde sparer vi køreturen fra Vegas til LA den sidste dag og kan blot flyve fra Las Vegas istedet. Smart!
Vi satser på at køre denne rute:

USA

Det er næsten 10 år siden jeg har været i LA og Vegas, så det er vidst på tide at jeg kommer forbi der igen og bliver opdateret på deres LA vibes og Vegas coolness:) San Diego har jeg aldrig besøgt men altid godt kunne tænke mig. Min mands søster har boet der, så jeg satser på at hun kan give os et par gode tips:) Inden vi kører til LA vil vi rigtigt gerne igennem Joshua Tree National Park fordi det simpelthen ser så fedt ud og jeg skal tage så mange billeder af de store kaktus de har derude:)!
Joshua-Tree-National-Park-1

Jeg faldt tilfældigt over et virkeligt fedt sted i Lonely Planet –  Kate’s Lazy Desert hvor 2 piger har restaureret 6 seje air streamers og har lavet et sted ude midt i ørkenen og tæt på Joshua Tree NP hvor man her kan købe en overnatning. Det ser SÅÅÅÅÅ fedt ud og det MÅ vi bare prøve!

air

airstream

airs

airst

Min mand er helt ekset med USA og de her Air Streamers, så jeg kan kun forestille mig at det bliver populært hvis jeg får booket en af de her. De er alle indrettet forskelligt med kunst fra forskellige unge design talenter og alle er indrettet i total retro stil og de er så fine:) De koster imellem 175-200USD for 1 nat alt efter hvilken ugedag du vælger.

Efter USA flyver vi til Asien – hvor og hvorhen er endnu ikke på plads, og så har jeg jo lidt tid endnu til at lave mine ideer om. Der popper forskellige scenarier op i mit hovede hele tiden – pt. tror jeg rækkefølgen bliver Maldiverne, Myanmar, Thailand, Cambodia, Malaysia og til slut Indonesien – men hvem ved? Næste gang jeg tager jer med på planlægningsstadierne er det sikkert lavet om:)

Kh Maj

Følg mig på Instagram og Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Attention de damer! De Ølglade Damers Klub